Pakketboxen

Als eerste op de Nederlandse markt levert Postpoint de pakketbox, enkelvoudig of geïntegreerd in een postkastunit voor de gestapeldesysteem pakketbox woningbouw. Was voorheen het aannemen van een pakketje voor zowel de bezorger als de ontvanger een zorg, met de pakketbox is dit probleem voor de meeste standaard formaten verleden tijd.

De formaten van de beschikbare pakketboxen zijn afgeleidt van de pakketformaten van Postnl en passen in hetzelfde stramien als de brievenbussen van Postpoint. Waardoor combineren van postkasten en pakketboxen heel eenvoudig is.


Kozijnmontage

Wanneer de postkasten zijn opgenomen in het kozijn kunnen de pakketboxen als kolom of rij worden toegevoegd aan de unit. Hierbij worden de pakketboxen door het front geplaatst met de deur aan de voorzijde. Zo hoeft de bezorger geen toegang tot het pand en wordt de veiligheid verhoogd.

 

Wandmontage

Wanneer de pakketboxen worden opgehangen aan de wand kan dit door gebruik te maken van de voorgestanste montagegaten in de achterwand. Daar een pakketbox grotere lasten te verduren
krijgt dan een postkast is bij een samengestelde unit een montageframe aan te raden.
Deze ondersteunt de unit en maakt het monteren een stuk eenvoudiger.
 
 


Uitvoeringen

Het materiaal van de pakketbox is staal verzinkt gecoat (voor binnentoepassing) of corrossievast
staal geslepen of gecoat. De pakketboxen zijn in iedere kleur te poedercoaten. Hierdoor worden
ze één geheel met de postkasten.

 

Sloten

De pakket box kan, afhankelijk van zijn toepassing, worden voorzien van een cilinderslot, een mechanisch cijfercodeslot of een digitaal codeslot. Allen zeer eenvoudig in gebruik en betrouwbaar.

Het cilinderslot wordt toegepast bij een enkelvoudige pakketbox, wanneer deze wordt gecombineerd met een postkast wordt het een gelijksluitend slotje.
Voor een systeempakketbox, welke onderdeel is van de postkastenopstelling, wordt de pakketbox voorzien van een cijfercodeslot. Standaard de mechanisch maar ook als digitaal slot beschikbaar. 

 

Contact opnemen

Contact met Postpoint

Ik wil graag gebeld worden
Ik wil informatie over een product
Ik wil graag een afspraak plannen
Ik heb een andere vraag